Co stop.

Neem geen risico met koolmonoxidevergiftiging.

Shop Nu

Co melders – CO stops voor de CV ketels

CO-STOP, méér dan een koolmonoxidemelder
Voorkom koolmonoxidevergiftiging nu met de nieuwste vinding: de CO-STOP! Dit slimme apparaatje geeft bij het detecteren van koolmonoxide – afgekort CO – niet alleen een luid alarm, maar schakelt als enige koolmonoxidemelder tevens de cv-ketel of het gastoestel uit.

In tegenstelling tot de meeste koolmonoxidemelders, werkt de CO-STOP op 230 Volt en niet alleen op batterijen. Alleen de CO-STOP met gasklep heeft een oplaadbare back-up batterij.

Koolmonoxidevergiftiging

Koolmonoxidevergiftiging kan bij iedereen gebeuren. Ook bij nieuwe of goed onderhouden cv-installaties. Het nare aan koolmonoxide is dat je het niet kan zien, ruiken en proeven! Deze stille sluipmoordenaar eist jaarlijks zo’n 10 doden en honderden ongevallen. Maar uit het verschenen rapport van de Onderzoeksraad naar Veiligheid naar koolmonoxideongevallen, blijkt dat zij denken dat dit aantal vele malen groter is!

co stop logo

Veilige oplossing

Een veilige oplossing tegen koolmonoxidevergiftiging bestaat wel degelijk door de onlangs geïntroduceerde CO-STOP. Deze koolmonoxidemelder schakelt bij een te hoge concentratie koolmonoxide direct de ketel of geiser uit. Anders dan andere koolmonoxidemelders werkt de CO-STOP niet op batterijen maar op netstroom.