In één keer alle appendages bij de hand tijdens de plaatsing van een nieuwe cv-ketel wordt wel heel gemakkelijk met de complete VSH ketelaansluitslet, KAS 10. Met dit pakket grijpt u nooit mis en heeft u alle belangrijke onderdelen direct beschikbaar.

cv-vsh-inst-kas-10

De VSH producten zijn van hoe kwaliteit en staan garant voor betrouwbaarheid, installatiegemak en een snelle montage. Keuren zoals Kiwa, CE en GASTEC QA keven de zekerheid dat het om gecertificeerde artikelen gaat, waarop u kunt vertrouwen. De expansievatconsole zorgt voor een stabiele en solide bevestiging van het expansievat aan de wand. Op de console is naast de aansluiting voor een expansievat, de retourleiding en een ontluchtingsstop ook een extra zei-aansluiting aanwezig. Hierin kan de vuil- en aftapkraan gemonteerd worden of, als dat qua leidingloop beter uitkomt, de retourleiding.

De VSH boilerinlaatcombinatie heeft een VSH Super knelaansluiting met draaibare trechter en doorstroomcapaciteit van maximaal 2780 l/h bij 1 bar drukverschil, wat zorgt voor een zeer geringe drukval onder de klep.

Handige details

De KAS 10 onderscheidt zich door nog meer handige details. Zo voorkomt de gewapende vulslang dat er knikken ontstaan, de blind-/ontluchtingsstop zijn voorzien van O-ring afdichting en de vul-/aftapkraan hebben een zelf dichtende pakking die montage vereenvoudigt. De appendages zijn voorzien van solide en soepel draaiende knelaansluiting waar VSH bekend om is. Het advies van VSH is dan ook: kies voor de KAS 10 en zorg daarmee voor een snelle, complete montage en een tevrede klant!