De beste rookmelders

  • Alleen goedgekeurde rookmelders
  • Met 230V voeding en batterij voeding
  • Snel in huis

Waarom een rookmelders?

Rookmelders redden levens.
Het is aangetoond dat rookmelders je overlevingskansen sterk verhogen bij een woningbrand. Het is meestal de rook die verstikkend is en je desoriƫnteert in je eigen woning.

Waar plaats ik de rookmelder?
Hang rookmelders op aan het plafond van elke ruimte waarop slaapkamers uitkomen. Meestal is dat een overloop, hal, of gang.

Hoeveel rookmelders heb ik nodig?
Hang rookmelders minimaal in alle ruimtes waar u doorheen moet om uw huis te ontvluchten: de overloop, de hal en de gang van elke verdieping. Voor optimale veiligheid zorgt u dat elke slaapkamer en/of kinderkamer is voorzien van een rookmelder.

Veilige rookmelders

In deze webshop verkopen we alleen maar veilige rookmelders. Als je een rookmelder hebt moet je daar af en toe de batterij van vervangen. De rookmelders die je koop op Rookmelder-kopen-online.nl zijn altijd uitgerust met een waarschuwing systeem die je laat weten wanneer de batterij bijna op is. De meeste rookmelders doen dat als de batterij nog 30 dagen mee gaat.

Rookmelders koppelen

De meest moderne rookmelders kan je koppelen. Dat houd in dat wanneer een rookmelder af gaat, meteen alle rookmelders afgaan. Dat zorgt voor meer veiligheid. Als je bijvoorbeeld een groot huis hebt, en je slaapt boven, heb je kans dat je de rookmelder beneden niet hoort. Als je de rookmelders koppelt gaat de rookmelder in de slaapkamer ook af. Dit zorgt uiteraard voor meer veiligheid.